huureenhuisje

Voor huureenhuisje.nl heb ik in de loop der tijd best veel gedaan. Mijn grootste klus was het redesign in 2017.

Huureenhuisje.nl is een van de grootste spelers in de Nederlandse markt op het gebied van online boekingen van vakantiehuisjes. Via het platform komen huurders en eigenaren gemakkelijk met elkaar in contact. Voor eigenaren betekent het makkelijk marketing van een tweede huisje, voor huurders biedt huureenhuisje uitgebreide zoek en boek mogelijkheden. Voor huureenhuisje heb ik meerdere opdrachten uitgevoerd aan het al bestaande platform. Zo heb ik de kalender ontworpen en ontwikkeld. Daarnaast heb ik op de bestaande code een nieuwe frontend ontwikkeld. Dit was een omvangrijke opdracht zowel in gevraagde kennis als nauwkeurigheid, creativiteit en uren.

huureenhuisje

Op zoek naar iemand voor website ontwerp en ontwikkeling? Laten we kennismaken tijdens een adviesgesprek met een kopje koffie.