pageless.nl

Mijn vrouw werkt als biologiedocent en ze vroeg mij om te helpen een "webles" te maken. Dat is een les die leerlingen zelfstandig online kunnen volgen, met video's, texten en testjes. We kwamen erachter dat dit heel goed werkte met een paginaloze website.

Dinand Mentink

Begonnen als hobby-project dat een beetje uit de hand liep. Met Pageless maak je zelf paginaloze websites in een intuitieve builder.

Dcreative ontwikkelt eigenlijk alleen in opdracht van anderen. Maar dit idee vond ik wel zo leuk dat ik besloot om deze website in eigen beheer uit te geven. Met Pageless is het supergemakkelijk om met een paar klikken een website in elkaar te zetten die bestaat uit één pagina. Met Pageless kun je dus zélf een paginaloze website maken. Voor bijvoorbeeld een verjaardagskaartje, om een nieuw product te promoten of voor het eerstvolgende flatfeest. Voor bedrijven die meer uit Pageless willen halen zijn er betaalde uitbreidingen, zoals het koppelen van een eigen domeinnaam. Pageless is gebouw met Laravel en Bootstrap. Bezoek pageless.nl om binnen 5 minuten zélf een website te bouwen!

pageless.nl

Op zoek naar iemand voor website ontwerp en ontwikkeling? Laten we kennismaken tijdens een adviesgesprek met een kopje koffie.