roverjong.nl

Dinand heb ik ervaren als een competente, ervaren en zeer gemotiveerde vakman op het gebied websitebouw. Hij heeft bij de bouw van onze website pro-actief meegedacht over de vormgeving ervan, wat erg prettig was. Het resultaat is een overzichtelijk gestructureerde en voor het oog aantrekkelijke website.

Floris Wagenaar

Rover Jong is het jongerenlabel voor reizigersorganisatie Rover. Voor Rover Jong ontwikkelde ik een website.

Reizigersorganisatie Rover is actief met het verbeteren van het openbaar vervoer in Nederland. Ze spreken met vervoerders, gemeenten en andere betrokkenen om het openbaar vervoer in Nederland te verbeteren voor de reiziger. Voor Rover Jong, het jongerenlabel van Rover, mocht ik een website ontwikkelen, roverjong.nl. Belangrijk was dat de activiteiten, trainingen en werkgroepen duidelijk gepresenteerd worden en dat jongeren makkelijk in contact kunnen komen met Rover Jong. De site is opgebouwd in Drupal zodat de inhoud makkelijk door de klant zelf beheerd kan worden. Voor deze site levert Dcreative ook hosting en drupal updates.

roverjong.nl

Op zoek naar iemand voor website ontwerp en ontwikkeling? Laten we kennismaken tijdens een adviesgesprek met een kopje koffie.