lendahand.com

Bij Lendahand financieren we leningen voor ondernemers in ontwikkelingslanden. Deze website werd niet ontwikkeld vanuit Dcreative, ik werk in loondienst bij Lendahand.

Bij Lendahand financieren we leningen aan ondernemers in ontwikkelingslanden. Ook financieren we projecten waarbij mensen toegang krijgen tot duurzame energie of schoon drinkwater. Een financieel product dus, voor Nederlandse en europese impact investeerders. Via lendahand.com is het eenvoudig om te investeren in gave projecten. Hier krijg je vervolgens ook weer een mooi overzicht van in je eigen Mijn Lendahand omgeving.

Ik werk nu al 4 jaar met veel plezier bij Lendahand en geniet van de strakke, degelijke website die we daar gebouwd hebben. In de afgelopen jaren heb ik heel wat mooie dingen gemaakt bij Lendahand. Zo ontwikkelde ik twee jaar geleden het redesign voor de website. Van meer recentere datum zijn de nieuwe Mijn Lendahand met het Financieel Dashboard, de nieuwe homepagina, en de pagina's met projecten die momenteel gefinancierd worden. Ook heb ik recentelijk de rebranding van Lendahand op de website uitgevoerd.

Deze website werd niet ontwikkeld vanuit Dcreative. Maar ik werk wel 4 dagen in de week in loondienst bij Lendahand als webontwikkelaar met focus op de frontend. Onderstaande afbeeldingen zijn dus wel degelijk van werk dat ik gedaan heb.

lendahand.com

Op zoek naar iemand voor website ontwerp en ontwikkeling? Laten we kennismaken tijdens een adviesgesprek met een kopje koffie.