Anna Pure

Degelijk en solide, het werkt, verstand van zaken, duidelijk. Dinand is sensitief en weet goed een vertaling te maken op basis van een gevoel of omschrijving van een gevoel. hulde! En: met het eindresultaat heel tevreden! It works like a charm! In één woord: professioneel!

Wieneke Dijkstra

Anna Pure verkoopt arganolie, een huidverzorginsproduct. Het gaat om 100% pure arganolie die biologisch verkregen is.

Anna Pure is een webshop waarop arganolie verkocht word. Arganolie is een natuurlijk huidverzorgingsproduct dat bijvoorbeeld gebruikt wordt als dagcrême, nachtcrême, handcrême, maar bijvoorbeeld ook als baardolie.

Wieneke wilde voor Anna Pure echt een eigen ontwerp. Om dit te realiseren heeft ze ook een ontwerper ingeschakeld die gezorgt heeft voor de huisstijl, fotografie en logo. Het eindresultaat mag er zijn, Anna Pure is een echt eigen website wat een gevoel van rust en ontspanning weet over te brengen.

Maar ook technisch ben ik blij met de website. De website is volledig op maat ontwikkeld. Hierdoor werkt alles helemaal zoals we willen. Of het nu gaat om producten, winkelmandje, afrekenen met iDeal of de DIY sectie, de website voelt gewoon prettig aan. Verder is de website responsive, zoekmachine vriendelijk en voorzien van een intuitieve administratie interface. Zoals het hoort.

Anna Pure

Op zoek naar iemand voor website ontwerp en ontwikkeling? Laten we kennismaken tijdens een adviesgesprek met een kopje koffie.