Profiel Foto

Profiel Foto is een dienst van Ronald Bruinink, fotograaf in de omgeving van Enschede. Dcreative ontwikkelde hiervoor profiel-foto.nl

Professionele profielfoto's maken een social media profiel, cv, LinkedIn of teampagina helemaal af. Personen of organisaties kunnen via Profiel Foto een fotograaf inhuren die voor passende en aansprekende profielfoto's zorgt. Dcreative ontwikkelde hiervoor profiel-foto.nl. Op de website staat een portfolio, uitleg van de verschillende diensten, contactformulier en een formulier om een offerte aan te vragen.

profiel-foto.nl is opgezet gebruikmakend van maatwerk. De website is volledig responsive, geschikt voor alle schermen en apparaten. Ook het ontwerp is op maat gemaakt op basis van een bestaande huisstijl. Verder is de website voorzien van een gemakkelijk administratiepaneel en automatische tests. Zoals het hoort. De hosting en domeinnaam worden gerealiseerd door Dcreative hosting.

Deze website is onderdeel van een opdracht waarbij er in één keer 4 websites zijn opgeleverd in een uniek platform. Hierdoor is het voor de klant mogelijk om, met dezelfde uitstraling, gemakkelijk meerdere websites online te plaatsen. Dit levert grote besparingen op in onderhoud en doorontwikkeling.

Profiel Foto

Op zoek naar iemand voor website ontwerp en ontwikkeling? Laten we kennismaken tijdens een adviesgesprek met een kopje koffie.