Fotoclub Twente

Voor Fotoclub Twente werd een nieuwe website ontwikkeld op basis van het Clubsite product.

Fotoclub Twente is een actieve fotoclub met maandbijeenkomsten en ledenavonden. Voor Fotoclub Twente werd een nieuwe website ontwikkeld op basis van het Dcreative Clubsite product. De website bevat een agenda, de fotogalerijen en nieuwsartikelen.

Clubsite is een product waarmee in zeer korte tijd een website in elkaar gezet kan worden op basis van een template. Voor een vast bedrag per maand krijgt een vereniging zo een professionele website. Er zijn geen kosten vooraf en het maandelijkse abbonement is inclusief hosting, domeinnaam, updates en doorontwikkeling.

Clubsite is nog niet algemeen beschikbaar als Dcreative dienst. Toch interesse? Vraag naar de mogelijkheden via de contactpagina.

Fotoclub Twente

Op zoek naar iemand voor website ontwerp en ontwikkeling? Laten we kennismaken tijdens een adviesgesprek met een kopje koffie.