mockDrop_white-Galaxy-S5

Lendahand

Bij Lendahand financieren we leningen voor ondernemers in ontwikkelingslanden en andere projecten met sociaal en financieel rendement.

Bij Lendahand financieren we leningen aan ondernemers in ontwikkelingslanden. Ook financieren we projecten waarbij mensen toegang krijgen tot duurzame energie of schoon drinkwater. Een financieel product dus, voor Nederlandse en europese impact investeerders. Via lendahand.com is het eenvoudig om te investeren in gave projecten. Hier krijg je vervolgens ook weer een mooi overzicht van in je eigen Mijn Lendahand omgeving.

Ik werkte 5 jaar met veel plezier bij Lendahand en geniet van de strakke, degelijke website die we daar gebouwd hebben. In de jaren dat ik bij Lendahand werkte heb ik heel wat mooie dingen gemaakt. Zo ontwikkelde ik twee jaar geleden het redesign voor de website. Van meer recentere datum zijn de nieuwe Mijn Lendahand met het Financieel Dashboard, de nieuwe homepagina, en de pagina's met projecten die momenteel gefinancierd worden. Ook heb ik recentelijk de rebranding van Lendahand op de website uitgevoerd.

Ook hielp ik bij Lendahand mee bij het ontwikkelen van de hosting infrastructuur. Eerst door middel van virtuele applicatie, database en job servers. Later hielp ik mee met het opzetten van deze infrastructuur in kubernetes op het amazon EKS platform.

Deze website werd niet ontwikkeld vanuit Dcreative. Ik werkte in loondienst bij Lendahand als webontwikkelaar met focus op de frontend. Onderstaande afbeeldingen zijn dus wel degelijk van werk dat ik gedaan heb en indicatief voor de kwaliteit die ik kan leveren.

Impressie

mockDrop_MacBook-Pro(1)
Screenshot_2019-05-15-Inloggen-of-een-gratis-account-aanmaken(1)
Screenshot_2019-05-23-Lendahand-Crowdfunding-met-sociaal-én-financieel-rendement
Screenshot_2019-05-15-Lendahand-Crowdfunding-met-sociaal-én-financieel-rendement
Screen-Shot-2019-05-23-at-15.10.29
Screen-Shot-2019-05-23-at-15.12.20
mockDrop_white-Galaxy-S5
mockDrop_iMac
mockDrop_iPad-on-a-desk
mockDrop_MacBook-Pro