Website-ontwikkeling Deventer

Dcreative ontwikkelt maatwerk websites aan de rand van Deventer

Vanuit mijn heerlijke werkkamer aan de rand van Deventer, met uitzicht over de velden van Diepenveel ontwikkel ik websites op maat. Dcreative heeft een aantal verschillende producten en diensten. Zo ontwikkelt Dcreative maatwerk websites. Met maatwerk is er meer specifieke functionaliteit mogelijk dan met een pakket zoals Wordpress of Drupal. Vaak word maatwerk afgenomen in combinatie met hosting, dat betekent één aanspreekpunt voor de website ontwikkeling en hosting, wel zo gemakkelijk.

Voor goedkope, snel te realiseren websites is er het onepage concept. Wil je zelf zo'n onepage website bouwen? Dat kan ook, via de goedkope tool pageless. Voor meer informatie neem contact op. Om welke webdevelopment diensten het ook gaat, Dcreative staat voor degelijk werk; responsive, functionaliteit op maat, gebruiksvriendelijk administratiepaneel, contentbeheer. Zoals het hoort.

Deze diensten levert Dcreative

maatwerk websites

Een website voor jouw bedrijf of organisatie. Op basis van jouw wensen en vragen, responsive, met content beheer en voorzien van automatische tests. Zoals het hoort.

Lees verder

hosting

Degelijke hosting, waar al mijn eigen websites ook op draaien. Bloedsnelle infrastructuur, 99,9% uptime en prettige service.

Lees verder

onepage

Onepage is een concept waar ik enthousiast over ben. Met onepage wordt jouw verhaal op één pagina gepresenteerd met een heldere actie voor de bezoeker op het eind.

Lees verder

pageless

Pageless is gebasseerd op het onepage concept, maar dan voorzien van een heel intuitieve builder. Met pageless kun jij zelf een website bouwen die uit één pagina bestaat.

Lees verder

Laten we beginnen

Welk online vraagstuk speelt er bij jou? Of het nu gaat om een simpele website of een complexer product: laten we gewoon beginnen.

Koffie en advies