Website op maat laten maken

Dcreative ontwikkelt websites op basis van bewezen technologie

Soms vraagt een bedrijfsproces om een specifieke online oplossing. Zaken zoals een online klantenportaal, een specifiek orderformulier, reserveringen met betalingen kunnen niet altijd opgelost worden met kant-en-klare wordpress plugins. Maatwerk website-ontwikkeling kan dan uitkomst bieden.

Dcreative heeft zich gespecialiseerd in maatwerk websites. Of het nu gaat om een "Mijn omgeving" of een specifiek order systeem, online planning of andere bedrijfskritische processen die online ondersteuning nodig hebben; samen stellen we de specificaties op en daarna lever ik op basis van bewezen technologie en nette code het gewenste resultaat.

Zoals het hoort, dus met documentatie, versiebeheer, automatische tests, automatische livegang en vaak inclusief hosting. Doordat ik werk op basis van bewezen open source technologie met nette code, automatische tests en grondige documentatie is ook de continuiteit naar de toekomst gewaarborgd. Andere programmeurs kunnen het werk van Dcreative overnemen. Als je dat wilt natuurlijk, met veel plezier blijf ik ook zelf de software onderhouden.

Meer weten? Neem dan contact op, dan spreken we samen door de wensen heen of lees verder over maatwerk websites.