Website op maat laten maken

Dcreative ontwikkelt websites op basis van bewezen technologie

Soms vraagt een bedrijfsproces om een specifieke online oplossing. Zaken zoals een online klantenportaal, een specifiek orderformulier, reserveringen met betalingen kunnen niet altijd opgelost worden met kant-en-klare wordpress plugins. Maatwerk website-ontwikkeling kan dan uitkomst bieden.

Dcreative heeft zich gespecialiseerd in maatwerk websites. Of het nu gaat om een "Mijn omgeving" of een specifiek order systeem, online planning of andere bedrijfskritische processen die online ondersteuning nodig hebben; samen stellen we de specificaties op en daarna lever ik op basis van bewezen technologie en nette code het gewenste resultaat.

Zoals het hoort, dus met documentatie, versiebeheer, automatische tests, automatische livegang en vaak inclusief hosting. Doordat ik werk op basis van bewezen open source technologie met nette code, automatische tests en grondige documentatie is ook de continuiteit naar de toekomst gewaarborgd. Andere programmeurs kunnen het werk van Dcreative overnemen. Als je dat wilt natuurlijk, met veel plezier blijf ik ook zelf de software onderhouden.

Meer weten? Neem dan contact op, dan spreken we samen door de wensen heen of lees verder over maatwerk websites.

Enkele klanten van Dcreative

CGK Zeewolde

De CGK Maranathakerk Zeewolde wilde een nieuwe website. Met kerkwebsite werd dit voor hen snel gerealiseerd.

Gepubliceerd op
Lees meer

Fotoclub Twente

Voor Fotoclub Twente werd een nieuwe website ontwikkeld op basis van het Clubsite product.

Lees meer

Open Science Hubs Drenthe

In de Open Science Hubs Drenthe kunnen kinderen, gezinnen en klassen de fascinerende wereld van wetenschap en techniek ontdekken.

Lees meer

InnoFra

InnoFra is een kennis- en netwerkorganisatie die doelgericht advies geeft aan overheidsinstanties.

Lees meer
Alle klanten

Laten we beginnen

Welk online vraagstuk speelt er bij jou? Of het nu gaat om een simpele website of een complexer product: laten we gewoon beginnen.

Koffie en advies