kerkwebsite

Iedere kerk een betaalbare en professionele website, dat is het doel. Bied gemakkelijk actuele informatie voor bezoekers met een besloten deel voor eigen leden.

Het doel van kerkwebsite is om professionele websites beschikbaar te maken voor kerken. Zonder kosten vooraf is er metéén een website beschikbaar met alle functionaliteiten die kerken nodig hebben.

Maak via een intuïtieve beheeromgeving gemakkelijk pagina's, activiteiten en nieuwsberichten aan. In een besloten ledendeel publiceer je gemakkelijk informatie en downloads voor leden. Creëer groepen voor kringen of commissies en geef deze groepen gemakkelijk een forwarder email-adres. Op deze manier is meteen inzichtelijk wie er in een kring zit of wie de kosters zijn én is er meteen een email adres om hen te bereiken. Leden kunnen in het besloten deel gemakkelijk een actuele ledenlijst raadplegen en hun eigen profiel bewerken.

Met flexibele templates die volledig aan te passen zijn met eigen kleuren, lettertypen, logo's en afbeeldingen is het uiterlijk van iedere kerkwebsite uniek. De werking achter de schermen van iedere kerkwebsite is hetzelfde met een zeer prettige beheeromgeving. Zonder zorgen om techniek of updates, daar zorgt kerkwebsite voor.

Al deze functionaliteit is beschikbaar voor één maandelijks tarief. Nieuwe ontwikkelingen aan kerkwebsite komen ook automatisch beschikbaar voor alle aangesloten kerken.

Kerken werken met zeer gevoelige persoonsgegevens.

Om kerkwebsite verantwoord mogelijk te maken worden geen moeiten gespaard. Kerkwebsite gaat zeer zorgvuldig om met persoonsgegevens. Kerkwebsite gebruikt dedicated hosting, automatische tests, geautomatiseerde releases en zeer zorgvuldige ontwikkeling op basis van grondig versiebeheer. Er wordt ook geen gebruik gemaakt van systemen zoals wordpress die vaak updates nodig hebben en zonder updates grote beveiligingsrisico's kennen. Deze zaken zijn normaal zeer prijzig maar door het unieke abonnementsmodel van kerkwebsite zelfs voor kleine kerken betaalbaar.

Een unieke website om trots op te zijn, met relevante informatie voor bezoekers en een veilig besloten deel voor eigen leden; dat is kerkwebsite.

Voor een voordelig maandelijks tarief, en zonder investering vooraf, hebben kerken toegang tot een écht goede website. Daar ben ik enthousiast over.

Dinand Mentink

Meer informatie?

Voor meer informatie over kerkwebsite bezoek de website

kerkwebsite

Op zoek naar iemand voor website ontwerp en ontwikkeling? Laten we kennismaken tijdens een adviesgesprek met een kopje koffie.