maatwerk websites

Een website, specifiek voor jouw bedrijf of organisatie. Op basis van jouw wensen en vragen, responsive, met content beheer en voorzien van automatische tests. Zoals het hoort.

Een website met functionaliteiten volledig op maat. Op basis van grondig versiebeheer, schone code en testgedreven ontwikkeling. Maatwerk in ontwerp en ontwikkeling. Zoals het hoort.

Dcreative is gespecialiseerd in complexer maatwerk. Dit kan varieren van webshops tot planning systemen tot specifieke boekingsfunctionaliteit. Maar denk ook aan maatwerp ontwerp om de conversie van donaties, orders of offerteaanvragen te maximaliseren. Vantevoren denk ik gedetailleerd mee om samen tot heldere specificaties te komen, daarna lever ik op basis van bewezen technologie en nette code het gewenste resultaat.

Alle zorgen uit handen

Van begin tot eind alle zorgen uit handen. Zo doet Dcreative dat.

  1. Kennismaking en heldere specificaties
  2. Modellering en testgedreven ontwikkeling
  3. Tekst, fotografie en illustraties via een netwerk van freelancers
  4. Maatwerk ontwikkeling en ontwerp
  5. Oplevering, doorontwikkeling en onderhoud

Meteen van start

Neem contact op voor een offerte of een adviesgesprek. Ik zorg voor koffie, een volledige offerte en begeleiding van begin tot eind.

Contact voor offerte en advies

Voor maatwerk applicaties werk ik altijd op basis van bewezen open source software en ik schrijf schone code met goed versiebeheer en automatische tests. Dit zorgt ervoor dat ook andere programmeurs verder kunnen met de software die ik geschreven heb. Als je dat wilt natuurlijk, met veel plezier blijf ik ook zelf de software onderhouden.

Tijdens het proces kun je voortdurend meekijken. Ik geef wekelijks een voortgangsoverzicht en communiceer op tijd als ik vragen heb of dingen nodig heb. Mijn werk valt op doordat het gestrutureerd, procesmatig en degelijk is. Zoals het hoort.

De prijzen van een maatwerk website verschillen sterk van project tot project. Wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten voor jouw website? Laten we dan beginnen met een kennismakingsgesprek met een kopje koffie.

Hoe het werkt

Het is belangrijk om goed begeleid te worden tijdens het ontwikkelen van een website. Dat doe ik door heel helder te zijn over hoe het ontwikkelen van een website in zijn werk gaat en door projecten helemaal van begin tot eind met aandacht uit te voeren.

1. Kennismaking en specificaties

Tijdens een eerste, gratis, kennismakingsgesprek kijken we samen naar de wensen en eisen aan de website. We brengen in beeld welke businesscase ondersteund moet worden en hoe een website dat het beste kan doen. Samen stellen we op wat de specificaties aan de website zijn.

Deze specificaties werk ik vervolgens uit in een gedetailleerde offerte met een plan van aanpak en helder overzicht van alle kosten. Daarbij kijk ik niet alleen naar de kosten die horen bij de ontwikkeling van de website, maar ook die van onderhoud en doorontwikkeling.

2. Tekst, fotografie en illustratie

Voordat we kunnen bouwen zijn er meestal wat zaken nodig. Vaak zullen er wat teksten geschreven moeten worden, ook kan het zijn dat er voor foto's gezorgd moet worden. Veel websites hebben baat bij enkele goede illustraties. Daar moeten we dus voor zorgen. Je kunt dit zelf doen of het uitbesteden aan Dcreative.

Wanneer je er voor kiest om de teksten, fotografie en illustraties zelf te regelen sta je er niet alleen voor. Ik zorg er voor dat jij een duidelijk overzicht hebt van welke teksten en foto's nodig zijn en ik adviseer je tijdens het traject. Daarnaast kan ik je via mijn netwerk helpen om met professionals in contact te komen zoals tekstschrijvers, fotografen en illustrators.

Het is ook mogelijk dat ik je alle zorgen helemaal uit handen neem. Via mijn netwerk kan ik voor een opdracht illustratoren, tekstschrijvers of fotografen inschakelen. Grote voordeel voor jou is dat je maar één aanspreekpunt hebt voor het hele ontwikkeltraject van een website.

3. Ontwikkeling

Zodra het voorbereidende werk gedaan is kan ik aan de slag. Vantevoren heb ik inzicht gegeven wanneer je welke resultaten kunt verwachten, tijdens de bouw krijg je wekelijks een voortgangs-email. Hierin zal ik uitleggen wat ik deze week gedaan heb, wat je volgende week kunt verwachten en zal ik ook regelmatig input vragen. Al na korte tijd zal ik je ook toegang geven tot een testomgeving, waar je zelf live de ontwikkeling van de website kunt volgen.

Hosting en domeinnaam hoef je je ook geen zorgen om te maken, hosting kan Dcreative zelf leveren.

4. Oplevering, doorontwikkeling en onderhoud

Wanneer de website klaar is zal ik deze online plaatsen en je een uitgebreide informatie-email sturen. In deze informatie-email vind je bijvoorbeeld de gebruikersdocumentatie.

Maar dan zijn we er nog niet. Want bij het netjes afronden van een website hoort dat ik na afloop ook nog een evaluatie stuur en een helder overzicht van toekomstig onderhoud en doorontwikkeling. Pas nadat alles helemaal afgerond is zal ik de website met trots op mijn portfolio plaatsen.


Op zoek naar iemand voor website ontwerp en ontwikkeling? Laten we kennismaken tijdens een adviesgesprek met een kopje koffie.