onepage

Onepage is een concept waar ik enthousiast over ben. Met onepage wordt jouw verhaal op één pagina gepresenteerd met een heldere actie voor de bezoeker op het eind.

Hét grote voordeel van een onepage website is dat jij bepaalt in welke volgorde een bezoeker informatie ziet. Een onepage website is daardoor bij uitstek geschikt om heel gericht een verhaal te vertellen. Kondig één event aan, introduceer één product, toon één bedijf. onepage.

Met name voor kleine bedrijven en freelancers zijn deze websites erg geschikt. Een onepage helpt je om na te denken: wat biedt ik aan en wát wil ik dat een bezoeker nu doet? Voor onepage heb ik een template ontwikkelt, waardoor ik snel en tegen lage kosten een website kan realiseren.

Wat is nu het verschil tussen pageless en onepage? Nou, onepage is een dienst waarbij ik voor jou, op basis van een template, een website bouw die uit één pagina bestaat. Bij pageless bouw jij helemaal diezelfde pagina helemaal zelf! Pageless is dus het onepage concept, maar dan met een online tool!

Meer informatie?

Voor meer informatie over onepage bezoek de website

onepage

Op zoek naar iemand voor website ontwerp en ontwikkeling? Laten we kennismaken tijdens een adviesgesprek met een kopje koffie.