pageless

Pageless is gebasseerd op het onepage concept, maar dan voorzien van een heel intuitieve builder. Met pageless kun jij zelf een website bouwen die uit één pagina bestaat.

Een pageless website is een supergave website waarop je de bezoeker écht een verhaal vertelt. Dat is mogelijk doordat jij bepaalt in welke volgorde een bezoeker informatie ziet. Vertel bijvoorbeeld over een nieuw product, een aankomend feestje, je eerste kind.

Pageless biedt jou een superintuitieve builder waarin jij zelf een paginaloze website in elkaar kan zetten. Voor simpel gebruik is pageless gratis. Wil je bijvoorbeeld een eigen domeinnaam gebruiken of een contactformulier? Dan heeft pageless een (aantrekkelijke) jaarlijkse licentie.

Wat is nu het verschil tussen pageless en onepage? Nou, onepage is een dienst waarbij ik voor jou, op basis van een template, een website bouw die uit één pagina bestaat. Bij pageless bouw jij helemaal diezelfde pagina helemaal zelf! Pageless is dus het onepage concept, maar dan met een online tool!

Meer informatie?

Voor meer informatie over pageless bezoek de website

pageless

Op zoek naar iemand voor website ontwerp en ontwikkeling? Laten we kennismaken tijdens een adviesgesprek met een kopje koffie.